منتدى لمسة رقة

منتدى لمسة رقة

منتدى كلية الآداب قسم الفلسفة بجامعة الفيوم
 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

  الكبده الاسكندراني( الشيف حسن)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
تؤه الرشيدي
مشرفة
مشرفة
avatar

تاريخ التسجيل : 22/09/2010
العمر : 26

مُساهمةموضوع: الكبده الاسكندراني( الشيف حسن)   الأحد 10 أكتوبر 2010, 8:32 am

الكبده الاسكندراني( الشيف حسن)




المقادير

50 جم زبده-3-6 فصوص توم- فلفل حار حامي -شطه كمون- بهارات-500 جم كبده- ملح- 2 ليمونه- 3 ملعقه خل

الطريقه:

تقطع الكبده شرائح رفيعه طويله(ايمانسيه)ثم تتبل قبلها بيوم في (ماء بصل -توم -ليمون-توابل علي ذوقك......

نضع في طاسه زيت حتي يسخن ثم اضيف له التوم المفروم خشن ثم الفلفل الحار المقطع جوليان ثم الكبده حتي اشم رائحتها ويتغير لونها فنخفض درجه الحراره ونضيف التوابل وتترك حوالي 15_20 دقيقه فقط) حتي لا تمط وتقدم في طبق التقديم مع اليمون المقطع

منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
AhMęĐ ŖąGąß
AdMiNSTRATOR
AdMiNSTRATOR
avatar

تاريخ التسجيل : 06/01/2010
العمر : 26

مُساهمةموضوع: رد: الكبده الاسكندراني( الشيف حسن)   الأحد 10 أكتوبر 2010, 8:49 am

لا الكبدة الاسكندرانى دى بقا لعبتى
ولولا انى نازل شغل دلوقتى كنت جربت الطريقة دى
دة انا مسميها اسم شهير بس بلاش بقا احنا على الهوا ومش عاوزين فضايح
ان الله حليم ستار
Very Happy
مرسى جدا والله يا تؤه







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://arkafm.ahlamontada.net
تؤه الرشيدي
مشرفة
مشرفة
avatar

تاريخ التسجيل : 22/09/2010
العمر : 26

مُساهمةموضوع: رد: الكبده الاسكندراني( الشيف حسن)   الأحد 10 أكتوبر 2010, 8:57 am

شكرااااااااااااااااااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكبده الاسكندراني( الشيف حسن)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى لمسة رقة :: قسم المراة :: مطبخ لمسة رقة-
انتقل الى: